Om oss

Vikk Entertainment jobbar huvudsakligen med installation
och uthyrning av ljud, ljus, scenteknik samt expo/monterbyggnationerOss ringer du när du behöver ljud eller ljus till just ditt event. Det kan vara allt från födelsedagsfesten eller bröllopsfesten
till företagsfester, mässor, konferenser, konserter med mera…

Förutom topputrustning, bra service och erfaren personal så har vi även kontaktmed ett brett utbud DJ:s och band.

Vår största styrka är våran flexibilitet och punktlighet, tillsammans med erfarenheten och viljan att möta era förväntningar.
Vi har som mål att alla våra kunder ska vara nöjda och vi sätter kvalité i första hand.

Tack för att ni väljer oss som er ljud & ljusleverantör!HISTORIEN OM OSS

Historien om Vikk Entertainment börjar en regnig dag i april 2011 då kamraterna Viktor W. och Adrian A. satt sysslolösa.

Som vanligt pratades det om jobb och om hur man skulle driva sitt egna företag. Till skillnad från alla andra gånger då ämnet kommit på tal så började man undersöka hur det går till när man startar företag.

Sen gick det fort! En google-sökning och 20 minuter senare fanns Vikk Entertainment registerat som företag.

Första månaden gick och inga jobb trillade in och plötsligt ringer telefonen. Det var coverbandet Discoboys, dem ville boka tekniker, rigg- och rivpersonal till ett flertal spelningar. Eftersom både Viktor & Adrian jobbat med Discoboys tidigare var detta en perfekt start och de tackade snabbt ja till förfrågan.

Efter ett antal lyckade gigg tillsammans med Discoboys runt om i sverige började det hända saker. Fler uppdragsgivare började höra av sig och jobben strömmade in och företaget fick råd till att börja köpa på sig sin egen utrustning.

Så spann hjulet på och sakta med säkert växte organisationen och blev snabbt ett väl etablerat företag på marknaden. Företaget har sedan dess fortsatt att växa i ett högt tempo med många historiska ögonblick.

Några av dessa historiska ögonblick hittar ni bilder från i bildgalleriet!

DOKUMENT

GDPR-Policy.pdf

 

VIKK

Boka

Har du frågor? Ring 070 67 17 539.
Eller maila viktor@vikkentertainment.se

    Datum

    Dina kontaktuppgifter


    * Obligatoriska fält

    Paket & Övrigt


    Tilllägg