Företagsevent / Expo

Personalfest, Jubileum, Mässor och Konferens.
Allt ni kan tänkas behöva för ett lyckat event.Vi är det självklara valet av teknikleverantör till alla typer av företagsevent.
Med professionell teknik och erfaren personal vill vi tillsammans med er
skapa lyckade arrangemang för mässor, invigningar, jubileum & Konferenser mm. Med oss som partner blir möjligheterna för ett lyckat event mycket stora.

PERSONALFEST ELLER JUBILEUM

Vi har tekniken för att förvandla era lokaler till trevliga festlokaler. Vi hjälper er med allt från matta, bord, stolar & scen till ljud- & ljussättning. Hör av er till oss så hjälper vi er att arrangera en oförglömlig personalfest eller jubileum .

Kontakta oss för info och priser

MÄSSOR & EXPO

Med många års erfarenhet inom expo har vi byggt otaligt många olika unika mässmontrar. Som helhetsleverantör erbjuder vi allt ni behöver för en lyckad mässa.

Allt från matta, golv & möbler till väggar, belysning & bild mm.

Behöver ni hjälp att designa och ta fram en egen unik monter som drar till sig uppmärksamheten och sticker i ögonen på konkurrenterna. Då har ni kommit rätt!

Kontakta oss för info och priser

KONFERENS

Vi har den perfekta helhetslösningen för konferensen. Vi vägleder er i valet av utrustning då allas behov är olika. Här hittar ni en helhetslösning som passar lika bra för mindre möten som för den större konferensen.

Kontakta oss för info och priser

DSC_0023 fixed

(One man show! – Bild från mindre företagsevent på hotell Norra Vättern i Askersund.)

 

 

Boka

Har du frågor? Ring 070 67 17 539.
Eller maila viktor@vikkentertainment.se

    Datum

    Dina kontaktuppgifter


    * Obligatoriska fält

    Paket & Övrigt


    Tilllägg